tirsdag 24. november 2009

Introduksjon til fornuften.

Jeg er sikker på at det for noen kan være vanskelig å skjønne hvorfor jeg skulle makte å tilegne en blogg til to personer. For de som ikke har kjennskap til Idi og Oter, (les: Rune Fardal og Arild Holta) skal jeg nå oppsummere galskapen kort.

Arild Holta er en meget aktiv nettkverulant og konspirasjonsteoretiker, som uten overdrivelser mener at barnevernet er ute etter å ødelegge familier. I ly av nattens mørke kommer de bevæpnet og frarøver deg dine yndige små, uten noen som helst grunn bortsett fra den at de er familiefientlig og tvers gjennom ond.

Den eminente Holta mener at barn har det bedre hos sine biologiske foreldre, selv om dette måtte innebære en oppvekst preget av rus, overgrep alle alle kunstens regler og generelt dårlige kår. Han henviser til forskning (nei det gjør han ikke, men han liker å si det) som angivelig beviser at barn har det verre i et ressurssterkt adoptivhjem enn i sitt biologiske, med adresse Sprøyterommet, Oslo.

Skulle du være så uheldig å ha andre oppfatninger av virkeligheten enn det Holta her, ja da tar du enkelt og greit feil. Det finnes ikke fornuft i mannen.

Rune Fardal er student. Runde Fardal er 50 år. Rune Fardal er Mr.Correct-o!

Som psykologistudent (bachelor eller master nivå) og verdensborger, er Rune Fardal i besittelse av over 814 leste bøker, noen han til og med også har skrevet selv! For å bevise sin overlegne intelligens er han ofte iført en hvit frakk. Man skulle da tro dette mennesket visste hva han snakket om, noe han selv sier han liker å vite. Men den gang ei. Rune Fardal er intet mer enn hat, sinne, frustrasjon og uvitenhet elegant holdt sammen av et slitent skinn. Fardal har også problemer med barnevernet, og mener at dets barnrøveri ikke hører hjemme noen steds. Derfor sammarbeider han med Arild Holta om diverse svertekampanjer, underskriftskampanjer og alle andre kampanjer og korstog som finnes for å bli kvitt barnevernet og generelt barns rettigheter.

Rune Fardal er en diagnosens mann, og skulle du være så uheldig å være uenig med Fardal, da skal du ikke se bort i fra at du både er narssisistisk og en psykopat. Du evner heller ikke å se helheten hvis du ikke er enig med Den Evige Student. Rune Fardal bygger sine meninger, teorier og begrepsoppfatninger på tidligere traumatiske familieforhold, og dermed lykkes han heldigvis sjeldent med å få andre til å ta del i hans destruktive og samfunnsskadelige oppførsel.

Til alle de som har sett Mad Max, The day after Tomorrow eller War of the Worlds: jeg trur ikke det er urimelig å anslå at vår tilværelse ville vært bortimot identisk hvis disse to hadde noe de skulle sagt i den store sammenhengen.

Legger med noen linker til henholdsvis Arild Holtas og Rune Fardals gjemmeplass:

forum.r-b-v.net og http://arild.r-b-v.net/
http://www.likestilling.com/

1 kommentar:

  1. Rune Fardal opplyser i retten i januar 2015 at han har studert psykologi "med hovedvekt på personlighetsforstyrrelser" de siste 12 år.
    Han påstår han har avlagt tre (3) eksamener på tolv år, og skrevet en lærebok i emnet.

    SvarSlett